Α΄ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025 από την Πέμπτη 27-06-2024 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 05-07-2024 και ώρα 23:59.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους.

Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών/τριών μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω αριστερά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet) θα είναι ορατά:

  • Για τα ΕΠΑ.Λ. από τη Δευτέρα 08-07-2024.
  • Για τα Πρότυπα ΕΠΑ.Λ. από τη Δευτέρα 08-07-2024.
  • Για τα ΓΕ.Λ. (περιλαμβάνονται Πρότυπα, Πειραματικά, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά Σχολεία) από την Παρασκευή 12-07-2024.

Αν είστε κηδεμόνας μαθητή/τριας ή επιθυμείτε εσείς εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το σχολικό έτος 2024-2025, ανεξάρτητα από το σχολείο τελευταίας φοίτησης μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή.

Αίτηση θα πρέπει να γίνει για:

  • μαθητές/τριες Γ’ Γυμνασίου που θα φοιτήσουν στην Α’ Λυκείου (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ).
  • μαθητές/τριες Α’ & Β’ Λυκείου που θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για τη Β’ ή Γ’ τάξη αντίστοιχα (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ) ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Πηγή: Εγγραφή / ανανέωση εγγραφής σε Γενικό και Επαγγε … – Gov.gr (www.gov.gr)

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *