Δελτίο Τύπου Μουσικού Σχολείου Λαμίας για την εορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου στο Καρπενήσι

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Καρπενησίου, συμμετέχει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 11:00 π.μ., στις τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου μετά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία στο ιστορικό παρεκκλήσιο του πολιούχου εορταζόμενου Αγίου Νικολάου.

Τα Σύνολα Ταμπουρά και Ακορντεόν του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, θα συμπράξουν επί σκηνής με τη χορωδία και ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και θα παρουσιάσουν ηρωικά τραγούδια, καθώς και συνθέσεις μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό της Ι. Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, ένας πνεύμονας πολιτισμού για την Στερεά Ελλάδα, ήδη από την προηγούμενη χρονιά έχει πραγματοποιήσει διαδικτυακά αφιερώματα στα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία (δείγματα εδώ και εδώ), τα οποία παρακολούθησαν όλα τα σχολεία της Περιφέρειας και ένα ηχητικό δίσκο με είκοσι τραγούδια, ο οποίος θα διατεθεί κι αυτός στο διαδίκτυο (δείγματα εδώ και εδώ).

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *