Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13/9/2021 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός του σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά στις 9:00′ π.μ. Οι μαθητές οφείλουν να προσέλθουν μέχρι 9:00′ π.μ. στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου με τα εξής:

Α) Μάσκα προστασίας

Β) Δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) ο οποίος θα έχει πραγματοποιηθεί έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου).

Την ημέρα αυτή θα δοθούν στους μαθητές και βιβλία (με σακούλα για να τα μεταφέρουν). Οι μαθητές της Α’ τάξης του γυμνασίου και ένας από τους γονείς/κηδεμόνες τους θα πρέπει να προσέλθουν νωρίτερα στο σχολείο και συγκεκριμένα στις 8:30’ π.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού́ ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για όλους τους/τις μαθητές/τριες. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος θα πρέπει να διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες θα προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος (την Τρίτη και Παρασκευή πρωί). Εξαιρούνται του μέτρου οι μαθητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός (με την προσκόμιση αντίστοιχου πιστοποιητικού), καθώς και αυτοί/ες με ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου (με την προσκόμιση αντίστοιχης βεβαίωσης).

Μόνο την 1η εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου η διενέργεια του 2ου αυτοδιαγνωστικού́ ελέγχου (self-test) από τους/τις μαθητές/τριες θα πρέπει να γίνει έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση την Πέμπτη το πρωί στο σχολείο.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *